Artiesten

Onze artiesten

Op zoek naar een geschikte artiest voor uw gelegenheid? Wij beschikken over een divers aanbod van artiesten in verschillende prijsklassen, waardoor er voor ieder wat wils is. Of het u gaat om een kort optreden of om een avondvullend programma, u bent bij ons aan het juiste adres. Staat een artiest er niet bij? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

BESCHIKBAARHEID

Vraag telefonisch of via het contactformulier of de gewenste artiest beschikbaar is.

OFFERTE

Indien de artiest beschikbaar is, ontvangt u van ons een offerte. Na het accepteren is de boeking bevestigd.

CONTACT

Na de offertebevestiging onderhoudt de boekingsagent van de artiest het contact met u, zo wordt alles geregeld!

Alles op het gebied van artisthandling

Bent u op zoek naar meer dan enkel het boeken van één artiest? Bekijk hieronder wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

ARTIST BOOKINGS

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een avondvullend programma. Organiseert u een evenement? En bent u daarvoor nog opzoek naar verschillende acts? Wij kijken graag met u mee welke artiesten geschikt zijn en ondersteunen u bij het complete boekingsproces, van de aanvraag tot aan de riders.

STAGEMANAGEMENT

Toch al uw acts al geboekt, maar nog op bezoek naar iemand die het gehele proces achter de schermen kan regelen? Van artiestenontvangst tot aan tijdig de artiest naar het podium brengen? Door het inzetten van een stagemanager wordt u van deze zorgen ontlast en kan u genieten van een zorgeloze en vrolijke sfeer achter de schermen!

ARTIST MANAGEMENT

Als artiest op zoek naar een transparant, ervaren en jong management?  Wij verzorgen de boekingen en de marketing voor onze exclusieve artiesten. Als artiest ervaart u minder zorgen en kunt u meer kostbare tijd in uw muziek stoppen, hetgeen waarvoor u het uiteindelijk allemaal doet. Klinkt ideaal toch? Neem eens contact op!