Wil je Devan boeken? I Am Entertainmentgroup is het officiële boekingskantoor. Hier kan je dus Devan boeken. Vraag daarvoor een offerte aan op deze pagina, het verplicht je tot niets. Dit kan je al simpel doen via het contactformulier onderaan de pagina.

Devan (Dj-act)

Biografie

Damian van Dam (Nieuwerkerk a/d IJssel, leeftijd) producer/dj werkt onder de naam Devan.

Sinds hij 13 jaar oud is produceert Damian al muziek en is hij actief bezig om te gaan draaien op verschillende evenementen.
Devan is begonnen als ‘ghostproducer’ en zijn tracks leverde duizenden streams op. Zowel als in Nederland maar ook zeker internationaal bleef het talent van Devan niet on opgemerkt; van Tsjechië tot Denemarken en zelfs in de Verenigde Staten hebben ze naar zijn muziek geluisterd!

In maart 2018 bracht Devan in samenwerking met Goneltje en Renea hun nieuwe single uit, deze bracht al alleen op Spotify zelf meer dan 240.000 streams op!

Ben jij benieuwd wat Devan nog meer uit gaat brengen? Volg hem dan nu snel op de onderstaande kanalen!

Muziek van Devan


Devan boeken? Vraag een offerte aan!

Via onderstaand contactformulier kunt u een aanvraag doen over de beschikbaarheid van deze artiest. Indien de artiest beschikbaar is ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte, je verplicht je dus tot niets! Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag te geven.

Gewenste set duur

Wil je per mail informatie blijven ontvangen?
Ja, stuur mij informatie

Meer artiesten? Klik op de button