Savilos

Wil je Savilos boeken? I Am Entertainmentgroup is het officiële boekingskantoor. Hier kan je dus Savilos boeken. Vraag daarvoor een offerte aan op deze pagina, het verplicht je tot niets. Dit kan je al simpel doen via het contactformulier.

Boek Savilos

Savilos (Dj-act)

Biografie

Savilos maakt sinds 2014 gepassioneerd muziek, waarna hij zelfs zijn opleiding is gaan volgen in de muziek.  In zijn jonge jaren maakte hij kennis met de elektronische dance muziek, waardoor hij geënthousiasmeerd en geïnspireerd raakte door de grote namen als Afrojack en DJ Chuckie. Deze inspiratie is niet alleen een drijfveer, maar ook zeer goed terug te horen in zijn eigen unieke sound.

Zijn naam komt voor uit het Engelse woord ‘Savior’ en het Nederlandse woord ‘Los’, wat typerend is voor zijn energie op het podium. Eén stijl kent deze DJ niet, van Urban en HipHop tot aan Apres Ski, hij draait het allemaal op zijn eigen unieke manier.

Als DJ heeft hij al optredens gehad op verschillende podia, waaronder Maassilo Rotterdam, Villa Thalia en Café Beurs.


Check zijn social media kanalen om op de hoogte te blijven of om te genieten van zijn heerlijke, energiek een unieke sound!

Muziek van SavilosSavilos boeken? Vraag een offerte aan!

Via onderstaand contactformulier kunt u een aanvraag doen over de beschikbaarheid van deze artiest. Indien de artiest beschikbaar is ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte, je verplicht je dus tot niets! Wij streven ernaar om binnen 24 uur een reactie op uw aanvraag te geven.

Gewenste set duur

Wil je per mail informatie blijven ontvangen?
Ja, stuur mij informatie

Meer artiesten? Klik op de button