Club DJ boeken of huren?

I Am Entertainmentgroup heeft een groot netwerk van café en club DJ’s. Deze jonge DJ’s draaien veelal in clubs, discotheken en cafés en hebben allen een eigen draaistijl. Zij draaien vooral allround en populaire genres, waarbij u op dit moment moet denken aan: moombahton, urban en house muziek. 

Welke deejay u moet boeken hangt vooral af van het genre dat u wilt. Wanneer u op zoek bent naar een moombahton / house DJ kunt u het beste kiezen voor Savilos.

RESIDENTIE

Het is in overleg mogelijk om een club DJ als resident te laten draaien voor uw club of café. Uiteraard is het ook mogelijk om een DJ voor slechtse één optreden te boeken.

WAAROM ONZE DJ’S

Onze DJ’s hebben alle een jonge leeftijd, grote muziekkennis, veel ambitie en jaren ervaring achter de rug. Zij zorgen door hun unieke draaistijl ervoor dat de hele tent op zijn kop staat.

Onze club DJ’s

Wij hebben een aantal artiesten uitgelicht die in onze ogen zeer geschikt zijn voor in cafés en clubs. Door uw cursos over de afbeelding te halen, kunt u meer informatie aanvragen.

Savilos

Savilos is een geschikte DJ voor in cafés, clubs en discotheken. Met zijn energieke stijl combineert hij gemakkelijk verschillende stijlen. Van moombahton tot top40 hits, Savilos zorgt ervoor dat het dak er af gaat.

Emdy

Emdy is een echte allround DJ. Met zijn snelle stijl van draaien, draait hij gemakkelijk veel platen weg. Eén vaste stijl? Daar doet Emdy niet aan. Iedere stijl komt voorbij, zolang de voetjes maar van de vloer gaan.

Devan

Devan is vooral geschikt voor in clubs. Met zijn eigen unieke sound en zomerse beats zorgt deze man voor een heerlijke sfeer. Devan focust vooral op house muziek, waarin hij zijn futuristische sound kwijt kan.

Waarom kiezen voor een café DJ?

Kiezen voor een café DJ is een belangrijke keuze. U wilt als horeca-ondernemer natuurlijk dat uw gelegenheid stampvol staat en daarvoor heeft u een DJ nodig. Het liefste en allround DJ, die draait wat uw gasten willen horen.

Uit onderzoek van het GfK is dan ook gebleken dat bijna een kwart van de mensen live muziek en entertainment de belangrijkste factor vind om een café te bezoeken. Daar komt nog bij dat men aangeeft dat ‘goede muziek’ en eigen muziek kiezen heel belangrijk is. Vanwege deze reden is het dus belangrijk om te kiezen voor een café DJ. Deze DJ’s zijn échte entertainers en laagdrempelig te benaderen. Bezoekers kunnen gemakkelijk een verzoekje indienen, waardoor zij dus invloed hebben op de muziek.