Uw evenement en onze rol

Binnenkort een bedrijfsfeest, borrel, presentatie of een openbaar evenement organiseren? Kijk dan op welke gebieden wij u kunnen ondersteunen. Het organiseren van evenementen wordt vaak toegewezen aan de interne marketingafdeling, waarbij vaak de ervaring van evenementenorganisatie ontbreekt. Het inschakelen van een evenementenbureau zorgt ervoor dat uw afdeling zich kan bezig houden met uw core-business.

Wij beschikken over veel connecties binnen de evenementenbranche, van horeca- tot techniekleverancier en van vormgeving tot aan marketing. U kunt hierdoor het gehele evenement of slechts een gedeelte daarvan aan ons uitbesteden. Bij het organiseren van uw evenementen zijn uw doelstellingen voor het belangrijkste. Een evenement wordt niet voor de lol georganiseerd. Ieder evenement heeft een achterliggend doel. Bij ons draait het om het behalen van dit doel, door middel van een evenement. Het evenement is een middel om uw doel te bereiken. 

Meer weten? Neem contact op

Onze aanpak

Bij het organiseren van een evenement hanteren wij een aanpak op basis van drie fases, namelijk de conceptfase, de productiefase en de evaluatiefase.

1

CONCEPTING

In eerste instantie is het belangrijk om uw doelstellingen helder op papier te krijgen. Hierdoor kunnen wij een concept / idee ontwikkelen die past bij uw doelstellingen. Dit concept leveren wij op, waarbij wij dit ook wel fase 1 noemen.

2

PRODUCTIE

Nadat de conceptfase is goedgekeurd, gaan wij over op fase 2. In deze fase realiseren wij de complete evenementenproductie van A tot Z, van toiletten tot aan de techniek. Zo beleeft u zorgeloos uw event.

3

EVALUATIE

Na afloop van het evenement zorgen wij voor een goede afloop, waarbij de ervaringen van de bezoekers centraal staan. In deze fase evalueren wij het evenement en leveren wij u een rapport aan.

Eventmarketing, lastig? Helemaal niet!

Eventmarketing

I Am Entertainmentgroup heeft ervaring met het uitvoeren van eventmarketing; van aankondiging tot evaluatie. Aan de hand van uw doelstellingen ontwikkelen wij een marketingplan op maat.

Facebookmarketing

Wij kunnen voor uw evenement de Facebookmarketing uitvoeren. Denk hierbij aan adverteren via Facebook of het opbouwen van een binding met uw doelgroep.

Online ticketing

Op zoek naar een partner voor ticketing? Wij kunnen u helpen bij het installeren van uw ticketingsysteem. Verkoop u tickets zowel on- als offline en profiteer van het gemak van een ticketingsysteem.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een zeer effectieve manier van promoten. Met een juiste
e-mail campagne verhoogt u de betrokkenheid.