Marketing passend bij uw bedrijf

Hedendaagse marketing

In de huidige markt is het van belang om als bedrijf onderscheidend te zijn en uw eigen verhaal naar buiten te brengen. Een van de belangrijkste elementen hiervan is de marketing van en rondom uw bedrijf. Hierbij kunt u denken aan marketinguitingen op social media, vormgeving, online content én video’s.

Veel bedrijven houden nog afstand van online marketing óf geven aan dat zij hier wel mee bezig zijn, maar eigenlijk meer aandacht aan moeten geven. Online marketing is geen kinderspel en het is daarom belangrijk om hier voldoende aandacht aan te geven. Enkel een campagne opzetten op Facebook zal geen zode aan de dijk zetten. Online marketing is een samenhangsel van ‘big data’, verschillende advertentiekanalen en het voortdurend monitoren en optimaliseren van uw campagnes. Daarvoor kunt u bij ons terecht!

Wacht niet te lang en start vandaag met marketing

Videomarketing

Video’s zijn populair en het huidige algoritme van social media als Facebook geeft zelfs de voorkeur aan bewegende content. Eén beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden én dat is precies waar het om gaat. Men heeft een korte spanningsboog waarbij u snel de aandacht moet trekken. Met bewegende content wordt u ongetwijfeld gezien!

U kunt op ons vertrouwen voor uw bedrijfsvideo, bewegende content én zelfs voor fantastische videos vanuit de lucht. Met behulp van drones kunnen wij unieke beelden schieten waardoor u de voorloper bent in de branche. De video’s kunnen worden geoptimaliseerd voor advertenties op Facebook, Instagram of YouTube. 

Drone video’s: het perspectief vanuit de lucht

Een dronevideo kan een fantastische aanvulling zijn op uw huidige video. Beelden vanuit de lucht brengen een ander perspectief in kaart én dat is precies waarmee u zich kunt onderscheiden van de concurrent. Een indrukwekkend beeld vanuit de lucht zal ongetwijfeld langer de aandacht trekken van de kijker én het is zelfs mogelijk om vanaf lastig bereikbare locaties te filmen.

Het inzetten van een drone beperkt de kosten van een luchtfilmpje. Er hoeven in dit geval geen duren helikopters of vliegtuigen worden ingezet, waardoor u al laagdrempelig een fantastisch droneshot kan laten maken. U kunt dit natuurlijk ook gebruiken om uw bedrijfspand te fotograferen vanuit de lucht.

1

4K Kwaliteit

Wij beschikken over technologie om in 4K kwaliteit te filmen. Hiermee bent u verzekerd van haarscherpe beelden en close-ups.

2

Perspectief uit de lucht

Door het inzetten van een drone ziet uw video er professioneel en strak uit. Tevens zorgt het ervoor dat uw video’s er uitspringen ten opzichte van de concurrentie.

3

Professionele editing

Wij werken met professionele editors met een diploma en ervaring. Zij maken in samenspraak met u de brandvideo.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

Aftermovies

Het maken van een aftermovie na een evenement is een onderdeel van het ‘after sales’-proces. Vanwege onze achtergrond in de evenementenwereld én de kennis over videoproducties kunnen wij een uitstekende aftermovie opleveren.

Het grootste voordeel van een aftermovie is dat u uw merk in kaart kan brengen én mensen die het evenement gemist hebben kan laten zien wat zij gemist hebben en waarom zij het volgende jaar sowieso moeten komen. Het cliché dat aftermovies enkel worden ingezet voor feesten is al lange tijd niet meer zo. Een bedrijfsborrel, netwerkevenement of productpresentatie? Breng het in kaart en zorg dat men het op de lange termijn nog kan herbeleven!

Benieuwd naar hoe dit er uit kan zien? Bekijk hiernaast de aftermovie van het schoolfeest van Inholland Rotterdam.

Online marketing

Online marketing is een overkoepelend begrip en omvat eigenlijk alle communicatie- en marketinguitingen online. Denk hierbij aan berichten op Facebook en Instagram, maar ook aan het adverteren in Google en het samenwerken met affiliatepartijen zoals bloggers en influencers. Al deze kanalen werken samen om uw merk een sterke propositie te geven op het internet. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van online marketing.

Websites

Uw eerste indruk begint met de website. Wat wilt u uitstralen met uw bedrijf? Een op maat gemaakte website, geheel naar uw wensen, zorgt ervoor dat uw propositie direct zichtbaar is voor de klant.

Een website is te allen tijde maatwerk. Wanneer u geïnteresseerd bent, doen wij graag eerst een bak koffie om uw wensen te bespreken. Op basis van dit consult kunnen wij een u een offerte toesturen. Iedere website vraagt immers andere techniek.

EENVOUDIG GEBRUIK

De websites bestaan uit een eenvoudig admin-panel, ontworpen in WordPress. Hierdoor kan u, of uw personeel, eenvoudig aanpassingen doen aan de website zonder al te veel technische kennis.

COMPLEXE SITES

Ook voor complexe websites kunt u bij ons terecht. Deze websites besteden wij uit aan professionele programmeurs, waardoor u de website naar uw wens kunt realiseren.

Online adverteren

Haal het optimale uit uw marketing door middel van Google Ads en advertising op verschillende social media kanalen. Zet de juiste stappen binnen uw marketingstrategie door bijvoorbeeld op Facebook te adverteren.

Onze marketingmedewerkers zijn Google gecertificeerd en hebben de expertise om uw strategie aan te scherpen. Het gaat niet alleen om het opstellen, maar ook om het monitoren en optimaliseren van uw campagnes. Zij hebben een commerciële gedachtegang waarbij de ROAS (return of advertising spending) centraal staat. Iedere uitgegeven euro moet immers meer geld opleveren, niet waar?

GOOGLE ADS

Met Google Ads kunt u zichtbaar zijn in Google. Claim posities bovenaan de zoekmachine en wees zichtbaar in het display netwerk van Google en haar partners.

FACEBOOK ADS

Zet de eerste stappen met Facebook en Instagram advertising. Bereik snel de juiste doelgroep en trek deze bezoekers naar uw website. Perfect om leads binnen te halen.

Marketingstrategie

Een marketingstrategie is belangrijk voordat u uw bedrijf naar buiten brengt. Het hebben van een gedegen marketingstrategie die uw kernwaarden dekt, zorgt ervoor dat u uw marketingbudget gericht kunt uitgeven. Niet in het wilde westen schieten met uw marketinggeld, maar de warme klanten benaderen. Potentiële klanten die interesse hebben in uw product én op het punt staan om te kopen. Dàt zijn de mensen die u wilt bereiken.

Content voor social media

Het in de markt zetten van uw bedrijf is één ding, de social media kanalen bijhouden een ander. Dit doet u niet alleen met advertenties, maar ook met ‘organische berichten’. U kunt deze berichten uit handen geven aan onze contentmarketeers óf de strategie voor uw social media content laten uitstippelen door ons. 

Logo 100dagenfeest 100dagenfeest

Strategische marketingmogelijkheden

Om succesvol in de markt te kunnen opereren, moeten bedrijven zich onderscheiden van hun concurrenten. Concurrentievoordeel is namelijk essentieel én dat moet u overbrengen aan de potentiële klant. Hoe u dit doet? Strategie

Wij helpen u graag met het ontwikkelen van uw marketingstrategie, of dit nu gaat om offline- of onlinemarketing. Wij kijken samen met u naar de juiste oplossing én houden rekening met uw budget. Marketing hoeft niet duur te zijn, u moet enkel weten wat u wilt bereiken. Hoe specifieker, hoe beter de klant bereikbaar is. Knowledge is power en zeker in de marketingwereld.

Weten wat wij kunnen doen? Neem contact met ons op

Nog niet overtuigd?

Dit is wat de klanten over ons zeggen 😉

I Am Entertainmentgroup is een groep enthousiaste event organizers, die hun bevlogenheid en hun vakbekwaamheid inzetten om hét perfecte event te organiseren.
Hun marketingstrategie kent een focus op social media, waarbij de laatste technieken, inzichten en slimme online tools ervoor zorgen dat het event al snel viral gaat, en precies bij de juiste doelgroep volop online in beeld komt. Ze ontzorgen, denken mee, en nog veel belangrijker, ze denken vooruit! Ik beveel I AM Entertainmentgroup ten zeerste aan!

Simone Teeuwen

Manager Inholland Rotterdam