Drone video laten maken?

U wilt een drone video laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van video’s vanuit de lucht. Door te kiezen voor een drone video kunt u grote kosten besparen, het is immers vele malen goedkoper dan het filmen vanuit een helikopter of vliegtuig. Op deze pagina leggen wij u alles uit over de voordelen van een drone video, hoe u een drone video kan inzetten voor uw bedrijf, wat de kosten zijn én hoe wij te werk gaan. Kortom, alles wat u moet weten over een drone video. 

Waarom drone video’s?

Videobeelden van een drone kunnen uw video enorm verrijken. Met beelden uit de lucht kunt u een ander perspectief in kaart brengen én hiermee uzelf onderscheiden van de video van de concurrent. Dat is toch iets waar u het voor doet?

Het perspectief vanuit de lucht is een indrukwekkend en onvergetelijk beeld, waarmee u ongetwijfeld de aandacht van de kijker trekt. Wanneer een kijker de video een aantal dagen na het bekijken nog kent, weet u zeker dat deze doeltreffend is geweest.

Mogelijkheden met een dronevideo

Er zijn diverse mogelijkheden voor het inzetten van een lucht video. Een drone video is goedkoper dan het filmen vanuit een vliegtuig of helikopter, waardoor het maken van deze video’s laagdrempeliger is. Met een drone film kunt u slecht bereikbare locaties in beeld brengen en u onderscheiden binnen de branche. 

DRONE VIDEO / FILM

Het is bij ons mogelijk om een complete dronevideo te laten maken. Dit betekent dat in samenspraak met u een script wordt uitgedacht, de beelden worden geschoten én de editing wordt uitgevoerd door onze editors. 

DRONE SHOTS

U kunt er ook voor kiezen om enkel een drone shot te laten maken. Hier gaat het om een korte video, waar u het ‘ruwe’ beeld ontvangt. Eventueel krijgt dit beeld nog een kleine nabewerking, zodat de kleuren er uitspringen.

ULTRA SCHERPE 4K BEELDEN
NABEWERKING DOOR PROFESSIONELE EDITORS
TOEPASBAAR VOOR RECLAMEDOELEINDEN

Dronebeelden in een bedrijfsvideo

Het inzetten van drones bij bedrijfsvideo’s is een trend die al een tijdje aan de gang is. Buiten het filmen met drones zijn wij gespecialiseerd in het schieten van complete bedrijfsvideo’s. U wilt dus een drone shot in uw bedrijfsvideo? Vraag dan naar de mogelijkheden om uw complete bedrijfsvideo door ons te laten maken. 

Wat kost een bedrijfsvideo?
Een bedrijfsvideo is te allen tijde maatwerk. Ieder bedrijf is verschillend, waardoor de boodschap van uw bedrijf ook uniek is. In overleg kijken wij hoe wij uw boodschap kunnen overbrengen, welke beelden niet mogen ontbreken én hoe dit gaat passen binnen uw budget.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Op zoek naar een drone foto? 

Ook dat is geen probleem. Met onze drones kunnen wij haarscherpe foto’s maken in 4K kwaliteit. Onze editors zijn niet alleen opgeleid in het editen van video’s, maar ook in het nabewerken van foto’s. Zo ontvangt u een prachtige foto vanuit het luchtruim.

Waar kunt u zo’n foto voor gebruiken?
U kunt natuurlijk deze foto gebruiken om uw woonomgeving, uw bedrijfspand of ieder ander object in beeld te brengen. Onderscheidend vanuit het luchtperspectief én vele malen goedkoper dan het inzetten van een helikopter of vliegtuig.

Benieuwd naar de kosten? Neem contact op

BEKIJK HET STANDAARDTARIEF

Wat kost een dronevideo?

De kosten van een dronevideo worden opgebouwd uit een starttarief en vervolgens een uurtarief per gefilmd uur.

De prijzen voor het editen van een complete video, het editen van uw dronevideo of het maken van een dronefoto worden op maat gemaakt. U kunt ons daarvoor altijd even bellen of mailen, we bijten niet. Beloofd!

STARTTARIEF

€195

  • Inclusief het eerste uur filmen
  • Inclusief reis- en installatiekosten
  • Exclusief vergunningaanvraag (indien nodig)
PER VOLGEND UUR

€95

Wet- en regelgeving

Het is in Nederland helaas niet toegestaan om in ieder gebied een drone het luchtruim in te sturen. Zeker in de gebieden rondom luchthavens is dit gevaarlijk en daarom ook niet toegestaan. Het vliegen met een drone staat in Nederland gelijk aan het overige luchtvaartverkeer.

U bent geïnteresseerd in een dronevideo? Wij kijken ten alle tijden of het toegestaan is om in uw gebied te vliegen. Zo niet, kijken wij naar alternatieve oplossingen zoals het aanvragen van een ontheffing om tóch uw dronevideo te maken. In dit soort gevallen wordt het filmen met een drone maatwerk en staan wij graag nauwlettend met u in contact, zodat wij samen het gewenste resultaat kunnen bewerkstelligen.

Zo gaat het in zijn werk

Wanneer u kiest voor dronebeelden van ons, gaat dit als volgt in zijn werking. Wij werken op basis van drie belangrijke stappen, waarbij bij iedere stap de contact met u centraal staat.

1

CREATIEF PROCES

Als eerste is het belangrijk dat uw idee in kaart wordt gebracht. Wat is het verhaal dat u wilt overbrengen met de video én hoe kunnen wij dat in kaart brengen binnen uw budget. Zijn deze beelden eenvoudig te schieten of zijn er ontheffingen nodig?

2

FILMDAG(EN)

Nadat uw idee op papier staat en wij samen een akkoord hebben bereikt, wordt de filmdag gepland. Deze dag maken onze dronepiloten de gewenste video’s. De dag hangt af van het (verwachte) weer en de toestemming vanuit de ontheffing.

3

EDITING

Ten slotte worden de geschoten beelden bewerkt door onze professionele editors. Zij zorgen ervoor dat uw beelden stralen én er perfect uit zien. Deze beelden worden vervolgens digitaal bij u aangeleverd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?