HELLO, NICE TO MEET YOU!

Laten wij ons voorstellen. Ga even zitten, voeten omhoog en pak een bak koffie. Comfortabel? Oké, let’s talk about business. Wie zijn wij? En waar kunnen wij jou bij helpen?

Wij zijn I Am Creations

Met een jong en creatief team creëren wij unieke content en helpen wij om jouw verhaal over te brengen aan jouw doelgroep. Met de digitale ontwikkelingen kan ook jij niet meer om video heen en dat is precies waar wij jou mee gaan helpen!

Wij leveren jou niet alleen unieke content maar helpen ook om resultaten te behalen die er toe doen. Wij hebben talloze bedrijven geholpen met hun marketing video’s, van aftermovies op diverse congressen tot spectaculaire video’s voor restaurants.

A few things we’re great at

DRONE VIDEOS

Jij zoekt unieke drone shots? Dan heb je de juiste partij gevonden! Onze drone experts weten alles over drones en schieten de meest unieke beelden van jouw locatie!

TELL ME MORE

BEDRIJFSVIDEOS

Video’s om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Schets de perfecte weergave van jouw business en vertel jouw verhaal aan potentiële en bestaande klanten.

TELL ME MORE

LIVESTREAMS

Een congres, webinar of evenement en op zoek naar een livestream? Wij leggen jouw dag vast en letten op de kleinste details. Zorg ervoor dat jouw bezoekers het evenement herinneren!

TELL ME MORE

VORMGEVING

Ga jij het over een andere boeg gooien? Wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, van logo tot aan een professionele website!


TELL ME MORE

Ons team

Opgeleid in de Creative Business en met een creatieve kijk realiseren wij jouw doelen.
No worries, we got you.

Ons team bestaat uit jonge en creatieve digitale storytellers, die jouw verhaal overbrengen aan de doelgroep. Bereik jouw doelen en laat ook jouw bedrijf groeien door middel van video-uitingen.

Ons team van young professionals loopt samen met jou stap voor stap het aanbod door om zo tot een complete oplossing te komen. Zelfs na het opleveren van de video ondersteunen zij je met de marketingactiviteiten, zodat je de maximale winst uit de video kan halen.

Onze specialiteiten liggen bij het overbrengen van een verhaal door middel van interviews. Wie kan het verhaal nu beter vertellen dat jijzelf? Precies, niemand. Bij iedere productie verzorgen wij de audio, editing en ondersteunen wij bij de marketingstrategie.

Wij streven ernaar om iedere video uniek te behandelen een een creatief eindproduct op te leveren. Iedere video wijkt af van het gemiddelde, iedere keer weer. De content raakt jouw doelgroep, telkens opnieuw, zonder limiet.

Benieuwd? Neem eens contact met ons op