Al je privacy, even op een rijtje!

Nieuwsbrief en contactformulier
Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Dit betekent dat je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten/diensten ontvangt. Dit abonnement kan je op ieder moment opzeggen door je af te melden onderaan de nieuwsbrief. Door toestemming te geven voor de nieuwsbrief bewaren wij je naam en e-mailadres totdat je je afmeld voor onze nieuwsbrief.

Op onze website zijn meerdere contactformulieren te vinden. Met deze formulieren kan je ons vragen stellen of aanvragen doen voor evenementen en/of artiesten. Hierbij maken wij gebruik van je telefoonnummer, je e-mailadres en je naw-gegevens. Deze gegevens bewaren wij tot wij er zeker van zijn dat wij je geholpen hebben. Met deze formulieren geef je niet automatisch toestemming voor onze nieuwsbrief.

Cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine bestanden die op je computer worden geplaatst en die gegevens opslaan. Door deze cookies weten wij jouw voorkeuren en hoef je deze niet iedere keer opnieuw in te vullen, maar hierdoor weten wij ook je online surfgedrag.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding van ons cookiegebruik. Hier kan je lezen wat wij met de cookies doen en kan je toestemming geven voor het plaatsen van cookies. Wij plaatsen ten alle tijden functionele cookies om de website goed te laten functioneren. Je kan weigeren om marketingcookies te plaatsen op de website, waardoor wij niet beschikken over je online surfgedrag.

Reclame 
Wij willen je graag reclame sturen op basis van je voorkeuren. Zo kan je informatie ontvangen over onze diensten en producten per: post, e-mail, telefoon of via sociale media. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In iedere mail of brief staat hoe je dit moet doen. Telefonisch kun je dit natuurlijk aangeven, zodat je uit het bestand wordt gehaald. Om geen reclame op sociale media te ontvangen raden wij aan om geen toestemming te geven op het plaatsen van cookies.


Verstrekking van gegevens aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist). Wij maken daarentegen wel gebruik van diensten van derden, waaronder:

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website bezoeken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google, waarin strikte afspraken staan. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere diensten van Google. Wij laten Google hierbij de IP-adressen anonimiseren. Wij raden aan om ook het privacybeleid van Google door te nemen, dat kan via de button onderaan dit privacybeleid.
Facebook Pixel
Wij maken gebruiken van een Facebookpixel. Deze vorm van een cookie stelt ons in staat jou advertenties te laten zien op Facebook op basis van pagina’s die je hebt bezocht op onze website. Wij raden aan om ook het privacybeleid van Facebook door te nemen, dat kan via onderstaande button. 

Beveiliging 
Het beveiligen van je persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij maken dan ook gebruik van een SSL-certificaat om je persoonsgegevens te beschermen. Technisch betekent dit dat jouw persoonsgegevens worden opgeslagen in een afgeschermd systeem, namelijk het Secure Socket Layers (SSL).

WijzigingenWij behouden ons het recht om het privacybeleid aan te passen. Deze aanpassing wordt op de website bekend gemaakt. Indien je na de aanpassing nogsteeds gebruik blijft maken van onze website, zal het aangepaste privacybeleid op dit gebruik van toepassing zijn.
Inzage, wijzigen of verwijderen van je persoonsgegevens.
Als je vragen hebt, of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier op onze website. Je hebt hierbij de volgende rechten:
– je hebt recht op uitleg over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
– je hebt recht op inzage in precieze persoonsgegevens die wij van je hebben
– je hebt recht op het laten corrigeren van fouten
– je hebt recht op het laten verwijderen van oude persoonsgegevens
– je hebt recht op het intrekken van toestemming
– je hebt recht op bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Indien je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacybeleid GooglePrivacybeleid Facebook