WE CREATE AMAZING CONTENT

VAN SCRIPTWRITING TOT VIDEOPRODUCTIE

Unieke video content, maar wat is er mogelijk?

Oké, dus je overweegt het inzetten van een professionele video? Top, dan is de eerste stap al gezet! Maar ongetwijfeld zit je nu met de vraag; wat wil ik en wat is er mogelijk? En dat begrijpen wij als geen ander.

De mogelijkheden zijn eindeloos en het creëren van unieke content is maatwerk, waarbij het vooral belangrijk is dat de video aan sluit bij jouw verwachtingen en doelstellingen. Laten we kijken hoe wij jou kunnen helpen. No worries, we got you.

You might be thinking about

Bedrijfsvideos

Een kwalitatieve bedrijfsvideo laat jouw potentiële klanten in slechts enkele seconden zien wat jouw bedrijf is én waar jouw bedrijf voor staat. Vertel jouw verhaal in de video, bijvoorbeeld met interviews of maak gebruik van een professionele voice-over.

Heb je een complex verhaal om uit te leggen? Nothing is impossible. Het combineren van de juiste voorbereiding, animaties en een duidelijke voice-over maakt het mogelijk om de meest complexe verhalen over te brengen op de doelgroep.

Dronevideos

Er zijn talloze situaties te bedenken waarin je een dronevideo kan gebruiken. Wil je een moeilijk bereikbare locatie in beeld brengen? Of gewoon jouw bedrijfslocatie? Het vliegen met een drone is goedkoper dan een vliegtuig of helikopter. Perfect, niet waar?

Dat drone vliegen populair is, blijkt wel uit de reacties van omstanders die langslopen tijdens onze vluchten. Menig omstander laat het woord ‘wow’ wel eens vallen. Drone beelden geven de extra dimensie in jouw video en stralen professinaliteit uit.

Livestreams

Het vastleggen van gebeurtenissen met behulp van een livestream is een uitstekende manier om extra belevenis toe te voegen. Livestreams kan je divers inzetten. Denk bijvoorbeeld aan: webinars, congressen, interviews, Q&A’s.

De thuiskijkers beleven het evenement alsof het nét echt is. Perfecte audio, high-quality video en verschillende camerastandpunten zorgen ervoor dat jouw livestream er uitermate professioneel uit ziet. Maak onderscheid van de concurrent en leg jouw livestream vast alsof het een televisie uitzending is.

Wacht niet te lang en start vandaag met jouw video

Waarom je een video nodig hebt

In de huidige markt is het van belang om als bedrijf onderscheidend te zijn en jouw eigen verhaal naar buiten te brengen, tell your story. Een van de belangrijkste elementen is de marketing van en rondom jouw bedrijf, maar vergeet hierbij ook zeker niet het behalen van jouw doelen door middel van video. Denk bijvoorbeeld aan marketinguitingen op social media, vormgeving, online content én video’s.

Veel bedrijven houden nog afstand van online marketing óf geven aan dat zij hier wel mee bezig zijn, maar eigenlijk meer aandacht aan moeten geven. Jij moet je onderscheiden van anderen en hoe kan dat beter dan te laten zien wat je doet? Juist, niet. Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden en dat is precies waarom het vandaag de dag belangrijk is om jezelf met unieke video content te onderscheiden. Men heeft een korte spanningsboog waarbij je snel de aandacht moet trekken. Met bewegende content wordt jij ongetwijfeld gezien!

Weten wat wij kunnen doen?
Neem contact met ons op