Unieke video content voor jou

Waarom je een video moet gebruiken

In de huidige markt is het van belang om als bedrijf onderscheidend te zijn en jouw eigen verhaal naar buiten te brengen, tell your story. Een van de belangrijkste elementen hiervan is de marketing van en rondom uw bedrijf. Hierbij kan je denken aan marketinguitingen op social media, vormgeving, online content én video’s.

Veel bedrijven houden nog afstand van online marketing óf geven aan dat zij hier wel mee bezig zijn, maar eigenlijk meer aandacht aan moeten geven. Jij moet je onderscheiden van anderen en hoe kan dat beter dan te laten zien wat je doet? Juist, niet. Eén woord zegt meer dan 1.000 woorden en dat is precies waarom het vandaag de dag belangrijk is om jezelf met unieke video content te onderscheiden.

Wacht niet te lang en start vandaag met marketing

Videomarketing

Video’s zijn populair en het huidige algoritme van social media als Facebook geeft zelfs de voorkeur aan bewegende content. Eén beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden én dat is precies waar het om gaat. Men heeft een korte spanningsboog waarbij je snel de aandacht moet trekken. Met bewegende content wordt jij ongetwijfeld gezien!

Je kan op ons vertrouwen voor jouw bedrijfsvideo, bewegende content én zelfs voor fantastische videos vanuit de lucht. Met behulp van drones kunnen wij unieke beelden schieten waardoor jij de voorloper bent in de branche. De video’s kunnen worden geoptimaliseerd voor advertenties op Facebook, Instagram of YouTube. 

Drone video’s: het perspectief vanuit de lucht

Een dronevideo kan een fantastische aanvulling zijn op jouw huidige content. Beelden vanuit de lucht brengen een ander perspectief in kaart én dat is precies waarmee jij jezelf kan onderscheiden van de concurrent. Een indrukwekkend beeld vanuit de lucht zal ongetwijfeld langer de aandacht trekken van de kijker én het is zelfs mogelijk om vanaf lastig bereikbare locaties te filmen.

Het inzetten van een drone beperkt de kosten van een luchtfilmpje. Er hoeven in dit geval geen duren helikopters of vliegtuigen worden ingezet, waardoor je al laagdrempelig een fantastisch droneshot kan laten maken. Je kan dit natuurlijk ook gebruiken om jouw bedrijfspand te fotograferen vanuit de lucht.

1

4K Kwaliteit

Wij beschikken over technologie om in 4K kwaliteit te filmen. Hiermee ben je verzekerd van haarscherpe beelden en close-ups.

2

Perspectief uit de lucht

Door het inzetten van een drone ziet jouw video er professioneel en strak uit. Tevens zorgt het ervoor dat je video’s er uitspringen ten opzichte van de concurrentie.

3

Professionele editing

Wij werken met professionele ervaren editors die jouw content met passie creëren. Zij maken in samenspraak met jou een uniek eindproduct.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP

Aftermovies

Het maken van een aftermovie na een evenement is een onderdeel van het ‘after sales’-proces. Vanwege onze achtergrond in de evenementenwereld én de kennis over videoproducties kunnen wij een uitstekende aftermovie opleveren.

Het grootste voordeel van een aftermovie is dat je jouw merk in kaart kan brengen én mensen die het evenement gemist hebben kan laten zien wat zij gemist hebben en waarom zij het volgende jaar sowieso moeten komen. Het cliché dat aftermovies enkel worden ingezet voor feesten is al lange tijd niet meer zo. Een bedrijfsborrel, netwerkevenement of productpresentatie? Breng het in kaart en zorg dat men het op de lange termijn nog kan herbeleven!

BEKIJK ONS PORTFOLIO

Video content en jouw marketing strategie

Een marketingstrategie is belangrijk voordat u uw bedrijf naar buiten brengt. Het hebben van een gedegen marketingstrategie die uw kernwaarden dekt, zorgt ervoor dat u uw marketingbudget gericht kunt uitgeven. Niet in het wilde westen schieten met uw marketinggeld, maar de warme klanten benaderen. Potentiële klanten die interesse hebben in uw product én op het punt staan om te kopen. Dàt zijn de mensen die u wilt bereiken.

Content voor social media

Het in de markt zetten van jouw bedrijf is één ding, de social media kanalen bijhouden een ander. Dit doe je niet alleen met advertenties, maar ook met ‘organische berichten’. Voor deze berichten ben jij natuurlijk op zoek naar unieke content en wat werkt op dit moment beter dan bewegend beeld? Juist ja, niets.

Logo 100dagenfeest 100dagenfeest

Strategische marketingmogelijkheden

Concurrentievoordeel is essentieel én dat moet je overbrengen aan de potentiële klant. Daar weet jij vast alles vanaf. Maar hoe doe je dit bij een video? 

Naast het opleveren van creatieve video content, helpen wij jou ook met het bereiken van jouw doel door middel van de marketingstrategie. Onze specialisten sparren graag samen met jou om de juiste strategie voor jouw video te vinden, zélfs na het opleveren van jouw video. Knowledge is power en sharing is caring, zeker in de marketingwereld.

Weten wat wij kunnen doen? Neem contact met ons op