Animaties

INGEWIKKELDE MATERIE, EENVOUDIG UITGELEGD

Op zoek naar een animatievideo?

Jij wilt een animatievideo laten maken? Bij een animatievideo zijn de mogelijkheden eindeloos en kan je jouw fantasie de vrije loop laten. Animaties maken ingewikkelde materie makkelijk uit te leggen. Steeds vaker worden animatievideos ingezet door bedrijven, overheden en instanties. 

Waarom een animatie?

Met een animatievideo maak jij moeilijke materie eenvoudig. Breng jouw verhaal over aan de doelgroep met animaties. Eén beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden.

  • Moeilijke materie makkelijk gemaakt
  • Volledige creatieve vrijheid
  • Begrijpbaar voor iedereen

Animaties op maat

Passend bij jouw verhaal

Waar kan je een animatie gebruiken?

Animatievideo’s worden steeds populairder en zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden. Zo heb je volledig geanimeerde video’s óf juist een combinatie van animaties en echte videobeelden. Wij kijken graag samen met jou welke vorm het beste past bij jouw verhaal.

UITLEGVIDEOS

Met een uitlegvideo kan jij geanimeerd de meest complexe informatie begrijpbaar maken. Dit is een kort filmpje over jouw dienst, product of concept.

VIDEO COMMERCIALS

Animaties worden ook veelvuldig ingezet voor video commercials. Combineer beeld, geluid en animaties en ráák jouw doelgroep.

BEDRIJFSANIMATIES

Met een bedrijfsanimatie laat jij zien wie je bent en wat jou uniek maakt. Een animatie laat jouw klanten op een vriendelijke manier kennis maken met jouw bedrijf.

Ook een animatievideo laten maken?

Neem contact op. Het kost slechts een minuutje

Waarom I Am Creations?

Wij vertellen graag jouw verhaal, maar wél samen

Ons jonge en creatieve team staat altijd klaar om met jou mee te denken. Wij vertellen graag jouw verhaal, maar wél samen. En de regelgeving van video’s? Geen probleem, dat regelen wij! Van portretrecht tot aan de rechten van de muziek.