Op zoek naar een bedrijfsvideo?

Jij wilt een bedrijfsvideo laten maken? Dan zit je hier goed. Onze professionals weten als geen ander dat jouw bedrijf een verhaal heeft. Een verhaal dat overgebracht wordt naar jouw klant. En hoe doe je dat? Precies, door middel van een professionele video. Don’t tell, show!

Waarom een bedrijfsvideo?

Een bedrijfsvideo is een breed begrip, waardoor je het kan inzetten voor verschillende doeleinden. Iedere bedrijfsvideo heeft een doelstelling, van informeren tot aan overtuigen. Deze doelstelling is belangrijk om het juiste verhaal te vertellen in jouw video. 

Met behulp van een bedrijfsvideo bereik je jouw doel. Bijvoorbeeld: jouw vertegenwoordiger stuurt ná een persoonlijk gesprek nog een video op, waar jouw referenties vertellen over de positieve ervaringen. Dat zet gegarandeerd kracht bij en zal ondersteunen in het binnenhalen van de lead!

Best quality shots

Wij leveren jou haarscherpe beelden van jouw bedrijf. Is de video voor Social Media of juist voor een interne presentatie? Wij leveren het juiste formaat in de allerbeste kwaliteit!

Tells your story

Breng jouw verhaal over aan de klant door het te vertellen. Ieder verhaal is uniek, dus ook die van jou. Wij helpen jou met het bereiken van jouw doelen en het creëren van unieke content.

Amazing sound

Wij beschikken over professionele audio recording, waardoor ieder interview of spraakopname tot zijn recht komt. Geen gekraak, maar een sound die super clean is.

Hoe werkt dat dan via jullie?

Om duidelijkheid te geven in gehele proces van een bedrijfsvideo hebben wij het onderverdeeld in drie onderdelen, namelijk het script, opname & editing en het eindproduct.

1

Script

Je hebt besloten om te starten met een bedrijfsvideo? Goed bezig! Jij zit nu ongetwijfeld vol met ideeën over de video. Let’s talk about these. Na een goed gesprek, en uiteraard een bakje koffie, gaan wij aan de slag met het schrijven van het script en leveren dit bij jou op.

2

Opname & Editing

Nadat we het script besproken hebben en de nodige aanpassingen zijn doorgevoerd, plannen we de opnamedatum(s). Na het opnemen van de bedrijfsvideo gaan wij aan de slag met het editen van de beelden en leveren een eerste versie bij jou op.

3

Het eindproduct

Zo, na een eerste versie (en het eventueel wijzigen hiervan) zijn we dan bij het eindproduct. De video is nu precies zoals jij het bedacht had. Geweldig, toch? Je kan nu direct jouw video delen op Social Media, jouw website of andere kanalen.

Professionele interviews vertellen jouw verhaal

Hoe kan je jouw verhaal beter vertellen dan met een interview? Precies, niet. Het gebruiken van een professioneel interview in jouw video vertelt exact jouw verhaal met de emotie die jij wilt.

Waarom werken met onze interviews?

Wij creëren de perfecte setting voor jouw interview. Met meerdere camera’s brengen wij het interview in beeld. Jouw interview vertelt niet alleen jouw verhaal, maar krijgt de look and feel van een professionele documentaire.

CINEMATIC INTERVIEWS

Interviews met de look and feel van een professionele documentaire of bioscoopfilm.

AMAZING AUDIO

Audio zoals je mag verwachten bij een professionele video, géén ruis en super strak!

Voice-overs en muziek in bedrijfsvideo’s

Op zoek naar een professionele stem voor het inspreken van jouw video? No problem. Wij hebben een grote database met voice-overs, muziek en sound effects. 

VOICE-OVERS

Een voice-over is de stem die over de video heen praat. Of je nu op zoekt bent naar een enthousiaste, zakelijke of vrolijke stem? Wij weten altijd de juiste voice-over te vinden tegen scherpe tarieven.

SOUND EFFECTS EN MUZIEK

Wij zijn aangesloten bij één van de grootste databases met muziek en sound effects. Ieder geluidje, muziekje of stem in jouw nieuwe video kunnen wij rechtenvrij opleveren. Wel zo handig, toch?

Contact ons. Het kost slechts een minuutje

NEEM CONTACT OP

Waarom een bedrijfsvideo met I Am Creations?

Ons jonge en creatieve team staat altijd klaar om met jou mee te denken. Wij vertellen graag jouw verhaal, maar wél samen. En de regelgeving van video’s? Geen probleem, dat regelen wij! Van portretrecht tot aan de rechten van de muziek.

VIDEOS OP MAAT

Ieder script voor een bedrijfsvideo is uniek. Bedrijfsvideo’s zijn maatwerk, waarbij wij samen op zoek gaan naar de beste versie voor jouw bedrijf. No worries, we got you!

BETALEN OP FACTUUR

Wij begrijpen dat je deze video’s veelal zakelijk inzet. Daarom is achteraf betalen op factuur ook helemaal geen probleem!

RECHTENVRIJE VIDEOS

Wij regelen alle rechten voor jouw video. Van portretrecht tot aan de rechten van de muziek. Wij beschikken over een enorme databank met rechtenvrije muziek. 

DUIDELIJK PROCES

Van A tot Z, alles geregeld. We hebben veel contact met onze klanten en ondersteunen ze op alle mogelijke aspecten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT OP