Bedrijfsvideo’s

TOGETHER WE CAN TELL YOUR STORY

Op zoek naar een bedrijfsvideo?

Jij wilt een bedrijfsvideo laten maken? Dan zit je hier goed. Onze professionals weten als geen ander dat jouw bedrijf een verhaal heeft. Een verhaal dat overgebracht wordt naar jouw klant. En hoe doe je dat? Precies, door middel van een professionele video. Don’t tell, show!

Professionele interviews vertellen jouw verhaal

Hoe kan je jouw verhaal beter vertellen dan met een interview? Precies, niet. Het gebruiken van een professioneel interview in jouw video vertelt exact jouw verhaal met de emotie die jij wilt.

Waarom een interview?

Wij creëren de perfecte setting voor jouw interview. Met meerdere camera’s brengen wij het interview in beeld. Jouw interview vertelt niet alleen jouw verhaal, maar krijgt de look and feel van een professionele documentaire.

  • Cinematic look and feel

  • Vertelt écht jouw verhaal

  • Audio die super clean is

Voice-overs en muziek in bedrijfsvideo’s

Op zoek naar een professionele stem voor het inspreken van jouw video? No problem. Wij hebben een grote database met voice-overs, muziek en sound effects. 

Ook op zoek naar een video?

Neem contact op. Het kost slechts een minuutje

Ondertitel jouw video

Buiten dat ondertiteling de gebruiksvriendelijkheid voor doven en slechthorende verbetert, neemt de vraag naar ondertiteling bij horende ook toe. Uit recent onderzoek is gebleken dat 85 procent van de mensen video’s op Social Media kijkt zónder geluid. Door het toevoegen van ondertiteling aan jouw video kan je deze doelgroep dus beter bedienen.

Beschikbaar in 15 talen

Wij werken samen met native speakers uit verschillende landen. De ondertitelaars werken in hun moedertaal en ondertitelen de video met een nauwkeurigheid van 100%. Een kwaliteit checker zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is.

Waarom kiezen voor ondertiteling

1 op de 12 mensen in Nederland is doof of slechthorend. Voor hen moet het internet, en daarmee jouw video’s, toegankelijk zijn volgens de wet. En dit is slechts in Nederland. Wereldwijd ligt het aantal doven en slechthorenden op 466 miljoen en dat neemt alleen maar toe.

Om niemand uit te sluiten, is het belangrijk om ondertiteling een stap verder te nemen en er transcriptie van te maken. Dit toont namelijk de gesproken tekst, maar beschrijft ook wat er verder in de video gebeurt. Bijvoorbeeld, aanzwellende muziek of een deur die dichtslaat.

Voornamelijk op mobiele apparaten worden video’s zonder geluid bekeken. Uit onderzoek blijkt dat 85 procent video’s op social media bekijkt zónder geluid. Op de meest gangbare social media kanalen wordt standaard het geluid gedempt en de ondertiteling ingeschakeld.

Uit hetzelfde onderzoek bleek dat video’s met ondertiteling gemiddeld 16 procent meer mensen bereiken dan video’s zonder ondertiteling. Daarnaast werden deze ook door 15 procent meer mensen gedeeld, en ontvingen deze 17 procent meer reacties en 26 procent meer kliks op de call-to-action knop.

Door je video’s in meerdere talen te ondertitelen vergroot je jouw internationale bereik. Je merkt het bijvoorbeeld op Netflix; internationale series hebben veel succes. Zorg er dus voor dat jouw video ondertitelt is in de taalgebieden van jouw doelgroep.

Zoekmachines hebben moeite met het ‘begrijpen’ van video’s. Het toevoegen van metadata aan video’s is daarom belangrijk om hogere posities in zoekmachines te krijgen. Buiten de standaard metadata, waaronder een omschrijving, titel en tags is transcriptie ook een belangrijk onderdeel van metadata. Met het ondertitelen van jouw video zorg jij ervoor dat de zoekmachines begrijpen waar jouw video over gaat.

Kleuren maken het verschil

Waarschijnlijk heb je hier nog niet over nagedacht, maar wist jij dat kleuren bijdragen in het vertellen van jouw verhaal? Dit wordt ook wel colorgrading genoemd en kom je tegen in iedere professionele commercial, documentaire of hollywood film. 

Wat is er mogelijk?

Onze colorists zorgen ervoor dat jouw video de uitstraling krijgt die perfect past bij jouw verhaal. Van Kodak 2383 warm tot commercial white. Wij helpen je kiezen voor de juiste weergave.

 

Benieuwd wat het verschil kan zijn?
Beweeg de slider in de afbeelding het te ontdekken.

BeforeAfter

Dit is hoe het werkt.

Duidelijk en transparant in 5 eenvoudige stappen
Je hebt besloten om te starten met een bedrijfsvideo? Goed bezig! Jij zit nu ongetwijfeld vol met ideeën over de video. Let’s talk about these. We plannen een vrijblijvend gesprek waarin we jouw idee bespreken. Wat wil jij laten zien in de video? Samen bepalen we de boodschap die aansluit bij jouw doelstellingen.

Na een goed gesprek, en uiteraard een bakje koffie, plannen we samen een brainstormsessie. Hier leggen we de basis voor het script.

Na de brainstormsessie gaan wij aan de slag met het schrijven van het script. De kern van jouw video komt hier nog scherper naar voren. We kijken naar welke elementen er nodig zijn om jouw boodschap te vertellen. De juiste combinatie van audio, animatie en beelden zorgen ervoor dat de boodschap goed overgedragen wordt.

De conceptversie van het script wordt bij jou opgeleverd, waarna we samen een blik werpen op het script. Zijn we beiden tevreden? Dan gaan we verder met de productiefase.

We gaan aan de start met de pre-productiefase. Dit is de fase waarin we de opnamedatum(s) plannen én aan de slag gaan met de callsheets. In de callsheet staan alle relevante gegevens, van locatiegegevens tot aan productietijden. Kortom, écht alles om de opnames soepel te laten verlopen.

Tijdens de opnamedatums houden we vast aan de callsheets en het vooraf uitgedachte script. Zo leggen wij jouw verhaal zo efficiënt mogelijk vast.

Na de opnames gaan onze editors aan de slag met het editen van jouw video. Alle elementen worden samengevoegd om het verhaal van jouw bedrijf te vertellen. De eerste versie van jouw video wordt opgeleverd op de afgesproken datum.

Na de eerste versie is er ruimte voor een revisieronde. Wij leveren jouw video aan in een afgeschermde omgeving waar jij eenvoudig comments kan plaatsen bij de video. Jouw feedback wordt verwerkt in de definitieve versie.

Wij leveren jouw video aan in de gewenste formaten. Gebruik jij jouw video voornamelijk voor Social Media? Dan zorgen wij dat jij de juiste formaten ontvangt. Uiteraard helpen we je ook graag met het uploaden van jouw video.

Jouw video blijft beschikbaar in onze online omgeving, waar jij eenvoudig verschillende formaten kan downloaden. Van HD-video’s tot SD-video’s.

Waarom I Am Creations?

Wij vertellen graag jouw verhaal, maar wél samen

Ons jonge en creatieve team staat altijd klaar om met jou mee te denken. Wij vertellen graag jouw verhaal, maar wél samen. En de regelgeving van video’s? Geen probleem, dat regelen wij! Van portretrecht tot aan de rechten van de muziek.