Drone video’s

A BIRDEYE VIEW FROM THE SKY

Op zoek naar een drone video?

Jij bent op zoek naar een video met een drone? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het maken van video’s vanuit de lucht. Door te kiezen voor een drone kunt u hoge kosten besparen, het is nu eenmaal goedkoper dan het filmen vanuit een helikopter of vliegtuig. Hier vind je alles wat je moet weten over een drone video.

Waarom een drone video?

Videobeelden van een drone kunnen jouw video enorm verrijken. Met beelden uit de lucht kan je een ander perspectief in kaart brengen én hiermee jezelf onderscheiden van de video van de concurrent. Dat is toch iets waar je het voor doet?

  • Uniek perspectief vanuit de lucht
  • Goedkoper dan een helikoptervlucht

  • Het enige echte ‘wow-effect’

De mogelijkheden met drones

Er zijn diverse mogelijkheden voor het inzetten van een video vanuit de lucht. Een drone video is goedkoper dan het filmen vanuit een vliegtuig of helikopter, waardoor het maken van deze video’s laagdrempeliger is. Met een drone film kan je slecht bereikbare locaties in beeld brengen en je onderscheiden binnen jouw branche. Klinkt perfect, niet waar?

DRONE VIDEO / FILM

Het is bij ons mogelijk om een complete dronevideo te laten maken. Dit betekent dat in samenspraak met jou een script wordt uitgedacht, de beelden worden geschoten én de editing wordt uitgevoerd door onze editors.

DRONE SHOTS

Je kan er ook voor kiezen om enkel een drone shot te laten maken. Hier gaat het om een korte video, waar je het ‘ruwe’ beeld ontvangt. Eventueel krijgt dit beeld nog een kleine nabewerking, zodat de kleuren er écht uitspringen.

Waarom I am creations?

Gecertificeerd en jarenlange ervaring in drone vluchten.

Dat drone vliegen populair is, blijkt wel uit de reacties van omstanders die langslopen tijdens onze vluchten. Menig omstander laat het woord ‘wow’ wel eens vallen. Drone beelden geven de extra dimensie in jouw video en stralen professinaliteit uit. Iets wat onze dronepilots perfect voor jou in beeld brengen.

Mag je overal vliegen?

Nee, zeker niet. Het is in Nederland niet toegestaan om in ieder gebied een drone het luchtruim in te sturen. Zeker in de gebieden rondom luchthavens is dit gevaarlijk en daarom ook niet toegestaan. Het vliegen met een drone staat in Nederland gelijk aan het overige luchtvaartverkeer, waarbij de drone-operator ook moet beschikken over de juiste licenties, vergunningen en verzekeringen.

Onze drone-operators maken vooraf altijd een vluchtplan, waarbij de risico’s in kaart worden gebracht. Zij staan in nauw contact met jou om de mogelijkheden te bespreken. En zijn er restricties in het beoogde luchtruim? Dan kijken wij naar alternatieve oplossingen zoals het aanvragen van een ontheffing om tóch jouw dronevideo te maken.

Let’s talk about your project.

Wij helpen je graag met jouw idee

Ik help je graag