Drone video laten maken?

Jij bent op zoek naar een video met een drone? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze professionals zijn gespecialiseerd in het maken van video’s vanuit de lucht. Door te kiezen voor een drone kunt u hoge kosten besparen, het is nu eenmaal goedkoper dan het filmen vanuit een helikopter of vliegtuig. Hier vind je alles wat je moet weten over een drone video.

Waarom drone video’s?

Videobeelden van een drone kunnen jouw video enorm verrijken. Met beelden uit de lucht kan je een ander perspectief in kaart brengen én hiermee jezelf onderscheiden van de video van de concurrent. Dat is toch iets waar je het voor doet?

Het perspectief vanuit de lucht is een indrukwekkend en onvergetelijk beeld, waarmee je ongetwijfeld de aandacht van de kijker trekt. Wanneer een kijker de video een aantal dagen na het bekijken nog kent, weet je zeker dat het doel bereikt is.

Mogelijkheden met een dronevideo

Er zijn diverse mogelijkheden voor het inzetten van een video vanuit de lucht. Een drone video is goedkoper dan het filmen vanuit een vliegtuig of helikopter, waardoor het maken van deze video’s laagdrempeliger is. Met een drone film kan je slecht bereikbare locaties in beeld brengen en je onderscheiden binnen jouw branche. Klinkt perfect, niet waar?

DRONE VIDEO / FILM

Het is bij ons mogelijk om een complete dronevideo te laten maken. Dit betekent dat in samenspraak met jou een script wordt uitgedacht, de beelden worden geschoten én de editing wordt uitgevoerd door onze editors. 

DRONE SHOTS

Je kan er ook voor kiezen om enkel een drone shot te laten maken. Hier gaat het om een korte video, waar je het ‘ruwe’ beeld ontvangt. Eventueel krijgt dit beeld nog een kleine nabewerking, zodat de kleuren er écht uitspringen.

ULTRA SCHERPE 4K BEELDEN
NABEWERKING DOOR PROFESSIONELE EDITORS
TOEPASBAAR VOOR RECLAMEDOELEINDEN

Dronebeelden in een bedrijfsvideo

Het inzetten van drones bij bedrijfsvideo’s is een trend die al een tijdje aan de gang is. Buiten het filmen met drones zijn wij gespecialiseerd in het vertellen van het verhaal achter jouw bedrijf. Jij wilt dus een drone shot in jouw bedrijfsvideo? Vraag dan naar de mogelijkheden om jouw complete bedrijfsvideo door ons te laten maken. 

Wat kost een bedrijfsvideo?
Een bedrijfsvideo is te allen tijde maatwerk. Ieder bedrijf is verschillend, waardoor de boodschap van jouw bedrijf ook uniek is. In overleg kijken wij hoe wij jouw boodschap kunnen overbrengen, welke beelden niet mogen ontbreken én hoe dit gaat passen binnen jouw budget.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Drone’s voor observatie

Drones zijn ook een geschikt middel om in te zetten voor software doeleinden. Onze dronepilots vliegen regelmatig voor verkeerstellingen op drukbezochte kruispunten om een analyse te kunnen genereren. De beelden dienen als input voor de software.

Het inzetten van drones voor observatie bespaart hoge kosten van helikopters en geeft een snel en uiterst scherp beeld van de situatie weer.

Benieuwd naar de kosten? Neem contact op

NEEM CONTACT OP

Zo gaat het in zijn werk

Wanneer je kiest voor dronebeelden van ons, gaat dit als volgt in zijn werking. Wij werken op basis van drie belangrijke stappen, waarbij bij iedere stap het contact met jou centraal staat.

1

CREATIEF PROCES

Als eerste is het belangrijk dat jouw idee in kaart wordt gebracht. Wat is het verhaal dat je wilt overbrengen met de video én hoe kunnen wij dat in kaart brengen binnen jouw budget. Zijn deze beelden eenvoudig te schieten of zijn er ontheffingen nodig?

2

FILMDAG(EN)

Nadat jouw idee op papier staat en wij samen een akkoord hebben bereikt, wordt de filmdag gepland. Deze dag maken onze dronepiloten de gewenste video’s. De dag hangt af van het (verwachte) weer en de toestemming vanuit de ontheffing.

3

EDITING

Ten slotte worden de geschoten beelden bewerkt door onze professionele editors. Zij zorgen ervoor dat jouw beelden stralen én er perfect uit zien. Deze beelden worden vervolgens digitaal bij je aangeleverd.

Waarom een drone video van I Am Creations?

Waarom? Simpel. Een video met een drone is spectaculair en de dronepilots van I Am Creations weten er alles vanaf! Zij maken spectaculaire beelden vanuit de lucht, maar houden tevens rekening met alle wet- en regelgeving. Zo ben jij ervan verzekerd dat het wel goed zit!

Het enige echte ‘wow-effect’

Dat drone vliegen populair is, blijkt wel uit de reacties van omstanders die langslopen tijdens onze vluchten. Menig omstander laat het woord ‘wow’ wel eens vallen. Drone beelden geven de extra dimensie in jouw video en stralen professinaliteit uit. Iets wat onze dronepilots perfect voor jou in beeld brengen.

VEEL VLIEGUREN

Onze dronepilots hebben veel vlieguren gemaakt en vliegen meerdere dagen per week. Hoe meer vlieguren, hoe meer ervaring! Daar zit je dus wel goed mee.

BETALING OP FACTUUR

Wij begrijpen dat je deze video’s veelal zakelijk inzet. Daarom is achteraf betalen op factuur ook helemaal geen probleem!

GEHEEL OP MAAT

Onze drone video’s worden geheel op maat gemaakt. Ieder verhaal is uniek, zo dus ook iedere video. Laten we samen kijken naar jouw verhaal!

DUIDELIJK PROCES

Wij werken met een duidelijk proces en hebben veel contact met onze klanten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Wet- en regelgeving

Het is in Nederland helaas niet toegestaan om in ieder gebied een drone het luchtruim in te sturen. Zeker in de gebieden rondom luchthavens is dit gevaarlijk en daarom ook niet toegestaan. Het vliegen met een drone staat in Nederland gelijk aan het overige luchtvaartverkeer. Om commercieel te vliegen heb je een ontheffing nodig. Wij vliegen op de ROC-light ontheffing voor kleine luchtvaartvoertuigen, waar al onze dronepiloten voor gelicentieerd zijn.

Je bent geïnteresseerd in een dronevideo? Wij kijken te allen tijden of het toegestaan is om in jouw gebied te vliegen. Zo niet, kijken wij naar alternatieve oplossingen zoals het aanvragen van een ontheffing om tóch jouw dronevideo te maken. In dit soort gevallen wordt het filmen met een drone maatwerk en staan wij graag nauwlettend met jou in contact, zodat wij samen het gewenste resultaat kunnen bewerkstelligen.

Op zoek naar een drone foto? 

Je wilt alleen een foto vanuit de lucht? Ook dat is geen probleem. Met onze drones kunnen wij haarscherpe foto’s maken in 4K kwaliteit. Onze editors zijn niet alleen opgeleid in het editen van video’s, maar ook in het nabewerken van foto’s. Zo ontvang je een prachtige foto vanuit het luchtruim.

Waar kan je zo’n foto voor gebruiken?
Je kan natuurlijk deze foto gebruiken om jouw woonomgeving, jouw bedrijfspand of ieder ander object in beeld te brengen. Onderscheidend vanuit het luchtperspectief én vele malen goedkoper dan het inzetten van een helikopter of vliegtuig.

Benieuwd naar de mogelijkheden?