Livestreams

Ready, set, action!

Een livestream laten uitvoeren?

Geen enkel probleem! Wij zijn gespecialiseerd in het streamen en broadcasten van livestreams. Met een livestream bereik je vanaf één of meerdere locaties direct een groot publiek over de gehele wereld. Stream naar bekende platformen als YouTube, Twitch en Facebook en bereik direct jouw doelgroep.

Stream naar bekende platformen

zoals Twitch, YouTube en Facebook

Live is different

Het vastleggen van gebeurtenissen met behulp van een livestream is een uitstekende manier om extra belevenis toe te voegen. Bezoekers en/of deelnemers die een gebeurtenis niet kunnen bezoeken, kunnen nu alles volgen door middel van de stream. Vanaf de bank, op kantoor of vanaf hun SmartTV. Geen enkel probleem!

De thuiskijkers beleven het evenement alsof het nét echt is. Perfecte audio, high-quality video en verschillende camerastandpunten zorgen ervoor dat jouw livestream er uitermate professioneel uit ziet. Maak onderscheid van de concurrent en leg jouw livestream vast alsof het een televisie uitzending is.

Hoe werkt een livestream?

Wij vertellen graag jouw verhaal, maar wél samen.

Een livestream is niet iets wat je zomaar kan beginnen. Het professioneel livestreamen van een gebeurtenis vergt een goede voorbereiding afgestemd op de gebeurtenis. Wij weten precies wat jij hierbij nodig hebt. Geen zorgen! 

Audio visuele techniek

Wij regelen de techniek voor jouw livestream. Van professionele camera’s tot aan de director en sound enigineer. Handig toch? Hoef je je hier niet druk om te maken!

Presentator

De presentator maakt of kraakt jouw livestream. Hij of zij vermaakt de toeschouwers, zorgt ervoor dat de kijkers geboeid blijven en steelt de show.

Kijkers

Tot slot is het belangrijk dat je kijkers regelt voor de livestream. Het is bij de meeste platformen op voorhand mogelijk om een link aan te maken, zodat je deze op voorhand kan versturen!

Benieuwd naar de mogelijkheden

Neem contact op. Het kost slechts een minuutje

Green Screen studio

Wij creëren de perfecte setting voor jouw interview. Met meerdere camera’s brengen wij het interview in beeld. Jouw interview vertelt niet alleen jouw verhaal, maar krijgt de look and feel van een professionele documentaire.

  • Cinematic look and feel

  • Vertelt écht jouw verhaal

  • Audio die super clean is

Webinars en Masterclasses streamen

Het geven van een webinar is een efficiënte manier om direct een grote doelgroep te bereiken. Door het livestreamen van een webinar breng je eenvoudig lesstof over op de deelnemers. Stream de presentatie van de presentator en wissel dit af met professionele videobeelden.

Wist je dat je door het professioneel streamen met verschillende camera’s de deelnemers langer kan boeien? En dat het zelfs mogelijk is om de webinar interactief te maken?

Presentatie en live-events streamen

Ben jij juist op zoek om een presentatie of een event te livestreamen? Ook dan zit je bij ons goed. Wij kunnen streamen vanaf iedere locatie.

Door het streamen van je live event of presentatie kan je verhinderde bezoekers tóch het evenement laten meemaken. Kijkers over de hele wereld? Geen enkel probleem! En… kan jouw kijker niet op de specifieke datum? Dan is het altijd mogelijk om de livestream terug te kijken. Wel zo eenvoudig!

Waarom een livestream?

Dit is waarom jij móet livestreamen

De vraag is eigenlijk niet waarom je een livestream gaat op zetten, maar wanneer. Je kan meerdere redenen hebben om een livestream op te starten, maar voor ieder bedrijf is er een toepassing. Veelal bereik je met een livestream op een relatief goedkope manier een grote doelgroep óf bereik je juist mensen op verschillende locaties tegelijkertijd.