ONZE WERKWIJZE.

IN EEN PAAR EENVOUDIGE STAPPEN

Onze werkwijze

Eenvoudig in 5 simpele stappen

1. Brainstorm

Je hebt besloten om een video te laten maken? Goed bezig! Jij zit nu ongetwijfeld vol met ideeën over de video. Let’s talk about these. We plannen een vrijblijvend gesprek waarin we jouw idee bespreken. Wat wil jij laten zien in de video? Samen bepalen we de boodschap die aansluit bij jouw doelstellingen.

2. Het script

Na de brainstormsessie gaan wij aan de slag met het schrijven van het script. De kern van jouw video komt hier nog scherper naar voren. We kijken naar welke elementen er nodig zijn om jouw boodschap te vertellen. De juiste combinatie van audio, animatie en beelden zorgen ervoor dat de boodschap goed overgedragen wordt.

 

De conceptversie van het script wordt bij jou opgeleverd, waarna we samen een blik werpen op het script. Zijn we beiden tevreden? Dan gaan we verder met de productiefase.

3. Productie

We gaan aan de start met de pre-productiefase. Dit is de fase waarin we de opnamedatum(s) plannen én aan de slag gaan met de callsheets. In de callsheet staan alle relevante gegevens, van locatiegegevens tot aan productietijden. Kortom, écht alles om de opnames soepel te laten verlopen.

 

Tijdens de opnamedatums houden we vast aan de callsheets en het vooraf uitgedachte script. Zo leggen wij jouw verhaal zo efficiënt mogelijk vast.

4. Editing

Na de opnames gaan onze editors aan de slag met het editen van jouw video. Alle elementen worden samengevoegd om het verhaal van jouw video te vertellen. De eerste versie van jouw video wordt opgeleverd op de afgesproken datum.

 

Na de eerste versie is er ruimte voor een revisieronde. Wij leveren jouw video aan in een afgeschermde omgeving waar jij eenvoudig comments kan plaatsen bij de video. Jouw feedback wordt verwerkt in de definitieve versie.

5. De oplevering

Wij leveren jouw video aan in de gewenste formaten. Gebruik jij jouw video voornamelijk voor Social Media? Dan zorgen wij dat jij de juiste formaten ontvangt. Uiteraard helpen we je ook graag met het uploaden van jouw video.

Jouw video blijft beschikbaar in onze online omgeving, waar jij eenvoudig verschillende formaten kan downloaden. Van HD-video’s tot SD-video’s.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Neem contact op. Het kost slechts een minuutje